THY-Sild

Håndværk, høstsild og en rigtig god lage - det er luxus:

Man kan ikke forestille sig noget mere dansk end en rugbrødsmad med marinerede sild, løg og karrysalat. Men skal smagsoplevelsen være som "i gamle dage", så går det ikke at lave dette unikke produkt om til et industriprodukt, som ofte fremstilles i udlandet. Så vi har stædigt holdt fast i den håndværksmæssige kvalitet, hvor vi laver alt som håndarbejde, og lagen bliver smagt til hver gang for den bedst mulige smag.

Serveringsforslag af vores luxus enebærmarinerede THY-Sild.

 

Sildene har altid heddet "luxus THY-Sild", og selv da fødevaremyndighederne for år tilbage begyndte at indføre restriktioner for bl.a. ordet luksus, fik vi lov til fortsat at kalde dem det, fordi vores sild klart adskiller sig fra industriprodukterne.

 

Enebærmarinerede THY-Sild Kryddermarinerede THY-Sild THY-Sild uden tilsat sukker Stegte THY-Sild

 
THY-Sild fås i 4 varianter:

 

Drænet vægt pr. bøtte/spand:

Enebærmarinerede hvide sild:

150 g

400 g

1,2 kg

3,6 kg

Kryddermarinerede sild:

150 g

400 g

1,0 kg

3,0 kg

Uden tilsat sukker:

 

400 g

 

 

Stegte sild:

150 g

 

1,0 kg

3,5 kg

Klik herunder for at læse mere om de forskellige varianter:

Prissammenligning og nettovægt/drænet vægt

Hvis du prissammenligner med andre sild (hvis du altså kan finde noget, der kommer på højde med dem i kvalitet ;-), så vær i øvrigt opmærksom på, at vores drænede vægt kun er ren sild. Vi vejer altså ikke løg og andet fyld med i den drænede vægt. Vær i øvrigt opmærksom på at "drænet vægt" og "nettovægt" ikke er det samme. Nettovægt er hele bøttens indhold, inklusiv lagen, men da man typisk ikke drikker lagen, er det misvisende når vægten angives som "nettovægt". Det kan man som kunde ikke bruge til noget. Derfor opgiver vi, her i Fiskehuset, vægten som drænet vægt uden fyld.

Som eksempel vejer vores spand med 400 g sild (dvs. 400 g drænet vægt) hele 800 g inklusiv lage, løg og andet fyld (dvs. nettovægt). Men, reelt vil du som kunde kun få udbytte af de 400 g - og derfor angiver vi også vægten som 400 g.

Hvor finder du vore sild

Vi har også en gros salg af THY-SILD, og de kan købes i andre butikker især i Thy, men ind i mellem også flere andre steder i Danmark hos kvalitetsbevidste forhandlere, ligesom de spises på blandt andet mange institutioner og restauranter. Kan du ikke finde dem i din dagligvarebutik, så gør butikken opmærksom på, at de kan købe dem hos os. Vi sætter naturligvis en EAN13-stregkode på dem, så de umiddelbart kan scannes ved kassen.

Private kunder og mindre køkkener, har også nem adgang til at købe dem via vores netbutik på www.fiskehuset.com.