Take away

Vedr. take-away 

Vi kan tilbyde følgende (og forudbestil meget gerne på 97920986):

 Alt fra vores frokost-menukort laver vi også som take-away .

Herudover kan du købe tapasbakker (tapas4two = en tapasbakke til 2) i butikken, ligesom vi dagligt laver færdigretter i en bakke - dvs. det er en hel hovedret med alt tilbehør til kun 68,- pr. bakke. Og den er klar til at varme i ovn/mikro.


Som med det, vi sælger i butikken, går vi ikke på kompromis med vore kvalitetsidealer, så f.eks. er et stjerneskud - hos os - bl.a. med friske pandestegte (og øko-smørstegte) rødspættefileter. Vi laver selv alle specialiteterne og dressingerne, og det tilbehør, vi køber, er af højeste kvalitet og så ofte, det er muligt, også af økologisk oprindelse. Derfor får vi også meget ros for maden.

 Se vores menukort frokost her (og det er også take-away-kort) .

Vores nye indgang til butikken, hvor du bestiller (eller på telefon) mad til take-away

De fleste af disse retter, kan vi lave som take-away mad. Ring gerne og forhør, og meget gerne bestilling i god tid. I det omfang, vores kokke kan nå det om aftenen, når restauranten er åben, så kan der også bestilles til afhentning der. Har du ikke fået bestilt i god tid, er du altid velkommen til at forhøre, for kan vi klare det, så gør vi det. Ellers tag også et kig på vores færdigretter.

Vore luksus stjerneskud er en af de mest populære retter ud af huset. Her vist normal størrelsen. Den fås også endnu større. 
Tapas4two

Meget af ofte har vi også et specialtilbud med fiske-tapas-bakker til 2 personer (tapas4two) i butikken. Kan også bestilles, men så gerne i god tid :-). Vil du gerne have tapas på fade til mange, så kan det også betilles. Se mere (også prisen på bakken til 2) i brochuren med festmad her på denne side.

Fiskehusets tapas4two - lækker fisketapas i en bakke til 2 personer

Se flere eksempler på take-away-mad her nedenfor (klik på billeder for at se dem større)

Stjerneskud er absolut den ret, vi laver flest af både i huset og ud af huset. Her vist alm. størrelse. Vi pakker dem enkeltvis i "burgeremballage", så de holder sig varme og pæne under transport Vi laver også burgere i lækkert brød og med forskelligt fiske- og også kyllingefyld. Her vist med varmrøget laks Lækker hjemmelavet kartoffelsalat med forskelligt fisk til. Her vist vores koldrøgede tun.

Fish´n`Chips - naturligvis af frisk fisk. Vi laver dog ikke pommes frites selv, men køber de bedste, vi kan skaffe. Du kan også få vores gode nybagte rugbrød med forskelligt tilbehør. Her vist med vores pandestegte fiskefrikadeller og hyben m.v. Lækker burger med pandestegt frisk havkat

Rødspættefilet stegt på panden i smør og med luksus pommes frites Luksus fiskesymfoni kan vi også lave ud-af-huset Fiskeburger - et groft urtestykke - med forskelligt fisk/kødfyld, dressinger og salat m.v.

 

Vi laver også på bestilling "mad ud af huset", hvor det hele er smukt pyntet op på fade. Se "mad ud af huset" mulighederne her (herunder også fiskestænger - vores bedre bud på fiskekagemand). Se også "færdigretter" her, som er hele hovedretter, som bare skal varmes i ovn/mikro.