Fiskerestaurant (frokost)

Nyd den formidable udsigt over havn og fjord fra vores nye fiskerestaurant! Nyd også vore lækre hjemmelavede frokostretter, sammen med en fristende kold økologisk fadøl fra Thisted Bryghus. Hovedvægten ligger på lækre fiskeretter, men der er også lidt kød på menuen.

Lige udenfor restauranten er der et et lækkert flisebelagt terasseområde, og selve restauranten er forsynet med store foldedørspartier, som vi kan åbne op i godt vejr, og møblerne må gerne bruges både ude og inde, så du bestemmer selv, hvor du gerne vil sidde til frokost.

I godt vejr er der siddepladser både indenfor og udenfor. Begge steder er der en formidabel udsigt over havn og fjord

Restaurantens frokost-menu-kort:

Maden herfra kan også bestilles på 97920986 som TAKE-AWAY - også når, der er aftenåben

 


 

Menukort frokost 2021


Klik for at se det større, eller hent er PDF-fil her

Til frokost foregår bestilling og betaling på denne måde:

Bestilling og betaling foregår i vores butik, så når I har gjort det, får I jeres drikkevarer, og I kan sætte jer enten inde i restauranten eller udenfor og nyde drikkevarerne og ikke mindst udsigten over havnen og Limfjorden. Imens laver vi jeres mad, og når maden i løbet af kort tid er færdig, kommer vi og serverer den for jer ved bordene.

Vores berømte luksus stjerneskud med øko-smørstegte og hvidvinsdampede friske rødspættefileter er meget valgt både i huset og ud-af-huset Fiskesymfoni med 4 lækre ting - fås også med 5 ting

Burger med havkatRødspættefilet pandestegt i økologisk smør med luksus pommes frites m.v.

c Husets pandestegte fiskefrikadelle med friskbagt rugbrød og økologisk smør

Fish´n`Chips - naturligvis af frisk fisk. Vi laver dog ikke pommes frites selv, men køber de bedste, vi kan skaffe. Rejemad - lukus - med store friskpillede rejer

Restauranten inde fra i godt vejr med helt åbne døre