Nyheder

Fiskehusets julefrokost ud af huset

Som noget nyt tilbyder Fiskehuset en lækker julefrokost, som du selv kan sammensætte. Vælg frit 6 retter til kr. 189 eller 8 retter til kr. 249,-.

Du kan hente bestillingskuponen ved at klikke på billedet herunder, printe den ud, udfylde den og sende den til os - eller blot aflevere den til os i butikken.

Du kan også ringe til os og bestille på tlf. 97 92 09 86.

Ny ejer af Fiskehuset

Som skrevet før, så lægger vi ikke så ofte nyheder op her på hjemmesiden, men det gør vi til gengæld på Facebook, så husk at besøge vores Facebookside

Men, vi har en stor nyhed, som vi også vil dele med jer her, nemlig, at ny mand ved roret, af Fiskehuset Thisted, pr. 1. marts 2021, er Michael Lyhne Mathiesen. Så både Per og Lisbeth Toft Jensen vil gerne her komme med en stor tak til alle I skønne kunder, og vi vil så gerne, at den tillid, I har vist os, vil blive videreført til Michael Lyhne Mathiesen, som nok skal gøre det mindst lige så godt, som os. Så rigtig mange tak fra os, og god vind fremover til MIchael.

Sortmundet kutling

Der er en del, der spørger til denne invasive fisk, og gerne vil være med til at spise den. Her er et svar, vi lige har givet på mail idag:

Ja, den kære (eller rettere grumme) sortmundede kutling. Den skal da virkelig bekæmpes. Det er vi helt enige om :-)

Men, vi køber jo kun den hele fisk ind på Hanstholm Fiskeauktion, så vi ved, at kvaliteten i orden, inden vi begynder at håndfiletere den.

Desværre (nej heldigvis :-)) er kutlingen ikke en fisk, der er her (endnu da), så vi har faktisk aldrig haft lejlighed til at købe den.

De har forsøgt diverse ting (for 6 millioner kroners tilskud) for at udnytte fisken, og de har opgivet den som filet, da den simpelthen er for lille. Og det, de nu taler om, er renset kutling, som de smider i en separationsmaskine. Og fisk, der behandles på den måde, har vi ikke gode erfaringer med (sådan laves supermarkedsfarsen nemlig), men vi afventer/følger naturligvis, hvad der sker på området, men lige nu og her er det ikke en fisk, vi kan få fingre i.

Husk, vi lægger ikke så mange nyheder op her på hjemmesiden mere, men det gør vi til gengæld ofte på Facebook.


 

"Alt godt fra havet" med lidt kød - fredag og lørdag aften.

Så er der igen aftenåben i restauranten. Foreløbig hver fredag og lørdag aften. Der kommer senere, når det bliver rigtig sommer, hverdagsaftener med også.

Du kan læse mere om buffeten her. og du kan altid se aktuelle åbningstider i højre menu.

Husk også at læse den fine anmeldelse af Fiskehusets buffet her på Limfjord Update.

Buffet i Fiskehuset "Alt godt fra havet - med lidt kød" - er noget ud over det sædvanlige

Husk, vi lægger ikke så mange nyheder op her på hjemmesiden mere, men det gør vi til gengæld ofte på Facebook.


 

Vi har haft madanmelder på besøg og fik 5 stjerner for mad og betjening :-)

Se den fine anmeldelse af Fiskehusets buffet og produkter her på Limfjord Update.

Her er et billede, vi selv tog samme aften, som anmelderen var på besøg :-)

Buffet - "Alt godt fra havet" - og lidt kød - i Fiskehuset - billede af røget hellefisk og tun

Husk buffeten skifter lidt hele tiden, ligesom den tilpasses årstiden. Vi har dog mest buffet om sommeren, men vi håber med al den ros, vi får flere steder fra af buffeten, at den i år kan køre et stykke tid endnu. Vi skal nok holde den i gang, så længe, tilbuddet benyttes, så ring gerne og bestil bord på 97920986.

Husk stadig at følge os på facebook (giv os et syntes godt om :-)), for her lægger vi endnu flere nyheder ud, også om restauranttilbud.


 

Træskibsstævne Limfjorden rundt tirsdag, den 8. sept.

Traditionen tro, så disker vi op med lækker autentisk mad, når de flotte gamle træskibe igen gæster Thisted Havn tirsdag, den 8. sept. 2015.

Et billede fra 2013 fra træskibssejladsen Limfjorden Rundt

De melder noget flot vejr, så du kan sidde både ude og inde og nyde aftensmaden, når du har gået rundt langs kajen og set alle de flotte skibe.

Se alt det, vi skriver om det, på Facebook lige her (det er også med billeder).

Husk, vi lægger ikke så mange nyheder op her på hjemmesiden mere, men det gør vi til gengæld ofte på Facebook.

 

Nu er det sommer - i hvert til fælde i vores restuarant :-)

For vi er igen startet op med aftenåben i restauranten - og foreløbig fredag og lørdag aften. Fra uge 28 til uge 31 har vi åben lige fra tirsdag til lørdag aften :-).

Billede af en del af fiske- og skaldyrsbufetten

Vi har lige nu en lækker fiske- og skaldyrsbuffet (alt er hjemmelavet, fra bunden af, og så er der lidt kød også), men hold dig opdateret her på hjemmesiden, for her skriver vi om den aktuelle menu.

Husk frokostrestauranten er altid åben - året rundt - lige fra mandag til lørdag.

Husk stadig at følge os på facebook (giv os et syntes godt om :-)), for her lægger vi endnu flere nyheder ud, også om restauranttilbud.

Vi tyvstarter med aftenåben i restauranten - men kun én aften

Og det bliver lørdag, den 14. februar, hvor det jo også er Vallentinsaften :-)

Vi stiller an med en meget lækker buffet med lækre fiske- og skaldyrsretter - og der er både kolde og varme retter. Bordbestilling på 97920986.

Buffeten stiller vi an i selve butikken på et langt bord

Vi glæder os til at se rigtig mange til en hyggelig aften.

Savner du lidt flere nyheder her på denne side, så se tidligere nyhed om Facebook. Du finder Fiskehuset på Facebook lige her, og husk at "synes om", så du får vores opdateringer ind på din egen væg.

P.S! Er du ikke på Facebook, kan du alligevel sagtens se vores side ved at følge linket :-)

"Lokal gårdbutik i byen" - madmarked

Og vi handler jo med meget andet end fisk, skaldyr og lidt vildt. F.eks. kan du jo finde både heste- og lammekød (øko) og en masse forskelligt kødpålæg fra andre lokale producenter i vores butik. Herudover både økologiske grønsager, øko-oste/smør fra Thise, øko-mel fra Gyrup, øko-honning fra nationalparken, Taabbel rejer (de helt rigtige store - men desværre dyre rejer), Cavi-art lavet af tang, økologisk snaps fremstillet hos Søbogaard nu i Herning, en masse marmelader og Chutneyer fra Bondegårdshyben, is fra Thy Øko-is, Grønnegaards Salatdressing og flere andre ting, herunder også ting, der ikke er lokale. F.eks. har vi de helt vidunderlige helt rene teer fra Chaplon. Te kan ikke dyrkes i Danmark, men Chaplon ejer faktisk selv en dansk teplantage i Sri Lanka, og de har tesalon i Tivoli. Teen er forresten også rigtig god til en værtindegave :-)

Chaplon te - helt unikke gode rene teer. Der er duftprøver og du kan også købe et enkelt tebrev, som prøve, ved nogle af varianterne

Vi bruger mange af tingene i vores restaurant, ligesom vi naturligvis serverer økologisk Thy Øl og fadøl her, og de udstillede malerier i restauranten og butikkens glaskunst - lige nu fra Mosekonen fra Mors, kan naturligvis også købes.

Så vi er en "lokal gårdbutik i byen" for rigtig mange lokale producenter og lidt udenfor ;-) , og vi er på jagt efter flere produkter, så der vil ske mere fremover, men den gode friske fisk er altså vores hjertebarn, og her har vi bare det bedste udbud af bæredygtigt fanget fisk, der er frisk her fra Vesterhavet, og i den bedste størrelse/spisekvalitet. Hertil kommer alle vore egen-fremstillede produkter af den gode fisk.

Så vi er faktisk er helt madmarked også, da vi jo også har restaurant/spiseområde - noget der jo måske også er på vej til Thisted, hvor det er en kæde/et francisesystem, der står bag, men vi har selv lavet det her længe inden, de kom på banen, og vi har lavet det ud fra en lyst til at hjælpe alle de andre små producenter til at få deres produkter ud til kunderne, men også ud fra, at du som kunde ikke behøver at køre rundt til en masse gårdbutikkers forskellige åbningstider for at finde de gode produkter, men skal kunne finde det meste her. Vi har ikke noget krav om økologi, men meget er alligevel. Vi ville gerne, det hele kunne være det, men vi må også erkende, at vi bor et sted, hvor der kan være langt mellem økologiprodukterne, men fælles for det hele er det lokale og den gode smag samt kvalitet. Men, vi vil til enhver tid opfordre til, at du også besøger de forskellige gårdbutikker, når du kan, for de har naturligvis et meget større udvalg og viden om deres produkter, end vi kan have. Vi har f.eks. ét lammeskind hængende (og et par nøgler garn) fra Thy Lam, men kig ud til Gitte fra Thy Lam og se alle de utrolig mange forskellige spændende ting, hun har i hendes butik af garn, skind og stof fra stedets får og meget andet.

Savner du nyheder her på denne side, så se tidligere nyhed om Facebook. Du finder Fiskehuset på Facebook lige her, og husk at "synes om", så du får vores opdateringer ind på din egen væg.

P.S! Er du ikke på Facebook, kan du alligevel sagtens se vores side ved at følge linket :-)

Forkert annonce i Thisted Posten i denne uge

Derfor gengiver vi lige den korrekte annonce her (klik på den for at se det hele):

Annonce Fiskehuset Thisted Posten oktober 2014

Savner du nyheder her på denne side, så se tidligere nyhed om Facebook. Du finder Fiskehuset på Facebook lige her, og husk at "synes om", så du får vores opdateringer ind på din egen væg.

P.S! Er du ikke på Facebook, kan du alligevel sagtens se vores side ved at følge linket :-)

Sider