Netbutikken - vi leverer til hele Danmark (brofast)

 Gratis levering over 799 kr.
Danmarks absolut største online udvalg i frisk fisk.
Levering til hele Danmark, (på nær ikke-brofaste øer - dvs. nogle er muligt mod et gebyr).
Du bestemmer selv hvad og hvor meget.
Det er ikke dyrt! På niveau med en god fiskehandler.

Klik her eller på billedet nedenfor for at gå direkte til netbutikken.

Følg linket her direkte til vores netbutik, hvor du kan bestille en masse fiskelækkerier, og få dem leveret i hele landet

 

I vores netbutik (eButik, nethandel, webshop, Internetbutik, online-butik, ja kært barn har mange navne) finder du Danmarks største udvalg i frisk fisk, røget fisk fra eget røgeri, økologisk fisk og diverse delikatesser. Det bedste af det hele er, at hos os bestemmer du selv, hvad, hvor, hvor meget, og hvornår, idet vi leverer i hele Danmark 4 dage pr. uge på både privat- og firmaadresser, men alt dette kan du læse og se meget mere om ved at besøge selve webshoppen, som du finder på www.fiskehuset.com.

Naturskånsomt fiskeri - FØN - Fiskernes Økologiske Netværk
Lidt om økologigodkendelse af vildtlevende fisk og vores start i 2001

Vi startede faktisk med at sælge fisk via Internettet helt tilbage i 2001.

Vi var samtidig i tæt samarbejde med FØN, som står for "Fiskernes Økologiske Netværk", omkring et regelsæt for naturskånsomt fiskeri / økologisk fiskeri.

Reklame via mund til mund metoden

Vi bruger ikke markedsføringskroner på vores nethandel, så derfor er vi stolte over, at handlen forøges hvert år. Derfor er vi meget taknemmelige over, at vores kunder anbefaler os til familie, venner og bekendte. 

Netbutikken har sit eget nyhedsbrev. Tilmelding på forsiden af netbutikken nederst - du kan komme direkte til netbutikken ved at klikke på linket i øverste menubjælke eller ved at klikke her. Direkte link til nyhedstilmelding netbtukken er lige her.

Brochure

Vi vil rigtig gerne sprede ordet om vores netbutik, og vil gerne have din hjælp. Denne brochure kan udskrives og hænges op på opslagstavler. Vi vil naturligvis også sende den udskrevet til dig - blot kontakt os. Klik her for at hente brochuren om netbutikken.

Hvad siger kunderne?

Vi samler kun på tilfredse kunder, og der er da også heldigvis masser af fine anmeldelser af os på både Facebook, Google+ og Trustpilot.