Links

www.fiskehandlerne.dkDanmarks fiskehandleres hjemmeside. Her er både opskrifter ligesom der er fakta om fiskearterne m.v.. P.S.! P.t. ingen opskrifter, desværre.
www.dk-kogebogen.dkAlletiders Kogebog. Her er rigtig mange opskrifter, også på andet end fisk.
www.levendehav.dkLandsforening Levende Hav, hvor du kan læse om dansk kystfiskeri m.v.
www.2gangeomugen.dkHer finder du alle fiskeopskrifterne fra både bøger og alle kampagner.
www.sologstrand.dkSommerhuse i hele Danmark i alle prisklasser. Søg og bestil online. Du kan også hente en app til din mobil nu. Se mere her.
www.campaya.dkLej sommerhus ved Vesterhavet her.
hermaadugrille.dkSuperinformativ side, der viser alle de steder, hvor du må tænde bål og grille i den danske natur. Og her i Thy-området er der faktisk rigtig mange gode bålpladser og bålhytter. Find dem alle på "her må du grille"
Regional madkultur Thy Mors

Vi er også medlem af foreningen "Regional Madkultur Thy-Mors". Det er et fødevare- og forbrugernetvæk, som skal fremme fødevareproduktionen på Mors og i Thy. Foreningen er igen medlem af det europæiske netværk Culinary Heritage.

Og ikke mindst link til vores nethandel eller ebutik, som vi kalder Fiskehusets Netbutik. Den finder du på www.fiskehuset.com, og herfra leverer vi til hele Danmark (brofast)

Og alle vore egne gode opskrifter finder du her: www.fiskehuset.com/opskrifter-med-fisk
Her finder du også de legendariske - men stadig aktuelle og gode - opskrifter fra Minna og Gunnar kampagnen fra sidst i 90'erne. Disse opskrifter fik fornyet aktualitet, da reklamerne har været genudsendt på TV. Og ikke mindst er de, efter vores opfattelse, stadig nogle af de bedste fiskeopskrifter, der er lavet på hverdagsmad.

Husk også at kigge på vores Facebookprofil. Her offentliggør vi spændende ting også tilbud, som kun gælder nu og her. Du kan også få en ugentlig mail - og en ekstra mail, når der er gode tilbud. Tilmeld dig Fiskehusets tilbuds/nyhedsmail lige her. Bemærk denne er for butikken her i Thisted, den for netbutikken finder du i nederste højre hjørne på www.fiskehuset.com.