Færdigretter

Ud over vores mad-ud-af-huset (festmad, som skal bestilles i god tid) og at du kan spise i vores restaurant, så tilbyder vi flere muligheder for nem mad, der er enkelt og godt, og til færre antal personer (det meste fås til bare én person), og hvor det enten er færdigt, eller vi kan lave det med kort varsel.

Så læs og se mere her om vores færdigretter, og halvfærdige ting - alt naturligvis hjemmelavet fra bunden af og af gode råvarer.


Færdigretter, som blot skal varmes

En færdigret fra Fiskehuset er fast food, som du kan servere med god samvittighed, da alt er hjemmelavet fra bunden af.

Det er en hel hovedret, med både fisk, sauce, grøntsager samt kartofler/ris eller lignende.

Vi laver færdigretten i en bakke, som du kan sætte direkte i ovn eller mikroovn i nogle få minutter (fremgangsmåde fremgår af etiket på varen)

Kullerfilet med krebsehaler - færdigret fra Fiskehuset Stegt laksefilet med sur/sød sauce - færdigret fra Fiskehuset BBQ-marineret langefilet med rodfrugter, safranmayonnaise og rodfrugter samt gule ris - færdigret fra Fiskehuset Havkatbøf med brun sauce, kartoffel/grøntsagsmos, rosenkål og bløde løg - færdigret fra Fiskehuset

Krydret kullerfilet med karrydressing og meget andet - færdigret fra Fiskehuset Fiskehusets fiskelasagne - endnu en færdigret fra Fiskehuset. Den fås som regel også frossen som ekstra færdigret, fordi de er så efterspurgt. Lyssej med grøntsager og grønt kartoffellåg - færdigret fra Fiskehuset Lyssej med grøntsager og grønt kartoffellåg. Her er færdigretten vist på tallerken.

Mørksej mexicana med hummersmør og meget andet - færdigret fra Fiskehuset Nøddepaneret laksefilet - færdigret - hel hovedret fra Fiskehuset Paella med fisk og chorizokrydret THY-Pølsen-Fiskegriller - færdigret fra Fiskehuset Rødspættefilet med kogte kartofler og persillesauce - færdigret fra Fiskehuset

Ristet rødfiskefilet - færdigret fra Fiskehsuet - skal blot varmes i ovn eller mikro Forskruet tun - færdigret fra Fiskehuset med spaghettiskruer og rigtig dampet tun Rødfiskefilet med butternutsquasch, porre, kartofler m.v. - færdigret fra Fiskehuset Kulmule med røget tunfyld, råstegte kartofler, rødløgscreme m.v. - færdigret fra Fiskehuset, her vist serveret

Da vi laver færdigretterne fra bunden af, tager de noget tid at lave, så vi kan blive nødsagt til at melde udsolgt på travle tidspunkter, især sidst på dagen, så vil du være helt sikker på at få, må du endelig bare bestille i butikken eller ringe og bestille.

Vil du vide mere om ugens færdigret mv., så husk at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Der er ofte flere færdigretter i vores butik at vælge imellem, og der kan også være alternativer med kød.


Husk og at kigge på vores side med frokostmenu

- meget af dette, egner sig nemlig også fint til at tage med hjem.


Dagens fiskeplatte

Dagens Fiskeplatte med THY-Sild, øko-smør-pandestegt rødspættefilet, rejer og 2 andre lækre fisketing og dressinger m.v og flot pyntet op

Den er nem og uformel at servere. Du skal bare købe brød og smør. Den består af THY-Sild med hjemmelavet karrysalat med friske æbler, løgringe, pandestegt rødspættefilet (stegt i øko-smør) med hjemmerørt remoulade, store luksus friskpillede rejer med mayonnaise og 2 ting mere (deraf navnet dagens) f.eks. en ting røget fisk og en hjemmelavet salat.

Stjerneskud

Stjerneskuddet fås i 2 størrelser og alt er hjemmelavet

Vi får meget ros for vores stjerneskud. Flere har kaldt dem Danmarks bedste stjerneskud. Vi bruger pæne, store rødspættefileter i en helt frisk kvalitet, og vi pandesteger dem i økologisk smør, og laver selv alle dressinger m.v. og pynter dem smukt op med årstidens grønt.

Dagens fiskesuppe

I perioder - har vi også dagens fiskesuppe - varm og/eller kold i butikken, hvor du kan købe lige den mængde, du ønsker. Og på frost finder du ofte vores hjemmelavede hummerbisque.

Fiskehusets fiskesuppe - du kan også få opskriften og selv lave den

 

Generelt gælder, at vi normalt kan lave disse ting med forholdsvis kort varsel, så ring og hør nærmere, men vi vil naturligvis gerne have bestilling i god tid.

 


Derudover et stort udvalg i halvfærdigt hjemmelavet mad

Portionspiroger - fås også som kæmpepirog under mad ud af huset

Herudover har vi mange halvfærdige ting i butikken, f.eks. mange forskellige fisketærter, pandekager med fiskefyld og piroger, hvor det hele klar til ovn. Vi har også både muslinge- og hummersuppe lige til at varme. Disse ting findes på frost, så køb et par stykker ekstra til uventede gæster. Herudover har vi hver dag pandestegte fiskefrikadeller (af vores egen gode fars uden fedtstof og kun tilsat øko-ingr.), øko-smørstegte rødspættefileter, røgede muslinger med creme, fiskeroulade, THY-Haw-Skær og naturligvis masser af røget fisk, salater osv.

Tærte med hjemmelavet fiskefyld - fås med mange slags fyld. Fås frossen og klar til ovn

Pandekager med lækkert hjemmelavet fiskefyld. Fås frosne, drysses gerne med ost, og ellers bare i ovnen med dem.