Butik og madmarked

Først kommer lige lidt om vores Coronatiltag: 
Vedr. Corona-tiltag: Vi gør alt, hvad vi kan, for at betjene dig på en god og tryg måde

Vi har naturligvis ekstra fokus på hygiejne, og der er sat håndsprit frem ved både indgangen og ved kundetoilettet, hvor du også er velkommen til at vaske dine hænder.
Du kan ved indgangsdøren læse alt det, der har med Corona-tiltag at gøre.

Og så tilbage til sidens normalte tekst:
Gør som flere og flere andre, som er blevet bevidste om, hvad det er, de spiser, og besøg vores inspirerende og nye butik fra sommeren 2013, som samtidig også fungerer som gårdbutik for andre små producenter i lokalområdet. Så du finder - ud over at kæmpeudvalg i fisk - både kød, ost, olier, marmelader, sirupper og en masse, masse andet i vores nye butik.

Så butikken er et helt lokalt madmarked - dog stadig med hovedvægten på fisk

Fiskehusets nye butik set fra syd mod nord

Fiskehusets nye butik set fra nord mod syd

Billede fra den nye butik Kunder ekspederes i butikken

Et blik ned i disken en tilfældig dag Meget mere end bare fisk :-)

Michael starter selv - tidligt hver morgen - med at opkøbe fisk til dig på fiskeauktionen

Vi har stort udvalg i friskfanget fersk fisk, herunder masser af helt benfri fileter, der er parat til brug. Vi giver gerne gode råd og uddeler gratis opskrifter, ligesom der er gratis balloner til alle børn.

Fiskehuset er beliggende kun 23 km fra Hanstholm Fiskeauktion, som er Danmarks største. Så Michael starter tidligt med hver morgen at køre til Hanstholm i vores kølevogn, og her udvælger han så nøje den bedste kvalitet friskfanget fisk, som han vil byde på, når auktionen starter kl. ca. 6.45. Den bedste kvalitet er for os pæne store fisk, og fisk, der er skånsomt fanget af mindre kyst/dagbåde alternativt både, der kun er få dage på havet. For at bevare den gode kvalitet, så håndfileterer vi alle fisk, og de produkter, vi selv laver af fisken, er også lavet som håndværk.

Vi roses tit af kunder, der kommer langvejs fra, for vores kæmpeudvalg i fersk fisk, men savner du alligevel noget, må du endelig spørge, for vi kan som regel, i løbet af en dag eller to også klare de mere specielle ønsker. Dette gælder for al fisk fra Nordsøen, men søger du f.eks. efter opdrætsfisk fra fjerne lande, så er du kommet det forkerte sted. Alt dette, ofte både optøede og forurenede fisk, har vi direkte fravalgt at føre, for så længe, det stadigt er muligt at få så meget frisk højkvalitets dansk fisk, som også smager så meget bedre, så er der, efter vores opfattelse, ikke nogen grund til at gå om på den anden side af jorden for at hente fisk. Vil du vide mere om vores krav til kvaliteten af den ferske fisk, så besøg vores side om fersk fisk her.

Da vi ikke har nogen mellemled, kan vi sagtens konkurrere på prisen, og med hensyn til kvalitet, udvalg, service osv., så slår vi dagligvarebutikkernes fiskeudvalg med mange længder.

Af vores ferske fisk, laver vi selv fiskefars, og den sælger vi rigtigt meget af hver dag. Vi laver fiskefarsen af friske håndskårne filetter, som vi hakker og tilsætter kun lige det - endda økologisk - mel og skummetmælk, der er nødvendig for at samle farsen. Farsen er desuden tilsat økologiske løg og krydderier og salt fra Mariager, så den er rigtig velsmagende, og den indeholder kun det naturlige og sunde fedt fra selve fisken. Den skal altså bare formes og steges på pande eller i ovn. Vi pandesteger i øvrigt løbende dagen igennem fiskefrikadeller, både af den almindelige hvide fars og af laksefarsen.

Kundeekspedition i Fiskehuset Børn er også velkomne i Fiskehuset, og de får endda en ballon
Dette er billeder fra vores gamle, og noget mindre, butik - så ikke nok med, at vi har fået ny, og meget større, butik, men vi udvider løbende med flere produkter - fra andre lokale producenter, så vi helt kan leve op til benævnelsen "Fisk og Deli"

Røget fisk, egne Thy-produkter, delikatesser, færdigretter og mad ud af huset.

I butikken finder du også vort store udvalg i røget fisk fra eget røgeri og alle vore hjemmelavede delikatesser, herunder både vores THY-Sild og vores THY-Pølser - alt sammen i vores sædvanlige gode kvalitet og i pæne størrelser. Herudover byder butikken også på mad ud af huset, både til mange og til få mennesker. Vi har også rigtig mange gode ting, der kan serveres, når det skal være nem aftensmad, nogle af tingene finder du blandt vore salater og delikatesser, ligesom der er en del på frost, som du også kan gemme i din egen fryser til senere brug. Alt er naturligvis hjemmelavet, og det er ugens færdigret også. Det er en hel hovedret, som er portionslavet i en bakke, som er klar til at varme i ovn eller mikroovn.

Vi har et stort udvalg i egne producerede varer, som også sælges en gros. For dig som kunde betyder det et stort udvalg, og at varerne hele tiden er friske. At vi f.eks. har eget røgeri med en gros salg til andre butikker, restauranter og storkøkkener gør, at vi køber råvarerne ind specielt med henblik på, at de skal have de bedste egenskaber lige til røgning, og det gør en forskel i smagen. Læs mere om vores røgeri under røget fisk.

Hver uge nye gode tilbud - og mailservice - og Facebookgruppe

Hver uge har vi endvidere nye gode tilbud. Tilbuddene kører normalvis en hel uge af gangen, og vi har normalvis altid nok i hele perioden. Hvis vi pga. af dårligt vejr/kvoter og lignende har problemer med at skaffe et enkelt tilbud, så finder vi, så vidt muligt, et alternativt tilbud, eller vi prøver at gentage det senere. Så husk at tilmelde dig vores ugentlige mailservice, for så får du også - en gang i mellem - en ekstra mail, hvis vi har et helt specielt tilbud/sjældent fisk inde. Du kan tilmelde dig vores ugentlige mail lige her (eller bare i butikken). Vi har også en Facebookgruppe for de lokale kunder, som selv afhenter tilbudene (den finder du lige her), og den er alle lokale kunder velkomne til at søge om optagelse i. NB! er du netbutikskunde, så kan du bare tilmelde dig vores tilbuds-/nyhedsmail i nederste højre hjørne af netbutikken (www.fiskehuset.com)

I Fiskehuset koger vi også gerne hummer for dig. Flotte kogte fjordrejer Fiskehusets rejesalat med masser af friskpillede store rejer

Der er bl.a. chutney og marmelader m.v. fra Bondegårdshyben i Jerslev Butik med kunder og grønsager i forgrunden Kølereol med THY-Sild i 3 varianter, rejer, oste, Cavi-art og en masse andet

Ærlighed, ærlige produkter og priser m.v.

Du kan stole på, at du får en ærlig, reel og venlig betjening af dygtige og kompetente mennesker her i vores butik. Du kan også være sikker på, at vi ikke står og sælger optøet fisk som fersk fisk, og hvis det undtagelsesvis forekommer, som f.eks. med tun, vil det altid være tydeligt skiltet. Vi har heller ikke noget, der hedder ½ kg priser. Nej, vi regner i hele kg priser og ved delikatesserne pr. 100 g, ligesom vi ikke anvender priser, der ender på 95 øre. Vi vil ikke narre kunderne med ugennemsigtige priser. Derfor har vi også stykpris på så mange varer som muligt, men når fisken bliver for forskellig i størrelse, går vi over til kg priser - igen, for at være mest retfærdig mod dig som kunde.

Vi mener, man kommer længst med ærlighed og ved at give kunden den gode kvalitet, som de forventer at få i en specialbutik, og netop derfor har vi rigtig mange glade og faste kunder. Bæredygtighed er også noget, vi har arbejdet for og med i rigtig mange år, og det kan du læse mere om under fersk fisk.

Selv om vi har taget rigtig mange andre lokale produkter ind i butikken, siden vi byggede ny butik og spisested i 2013, så skal du lede længe efter fiskeprodukter fra andre virksomheder i vores butik, og det hænger igen sammen med vores krav til kvalitet, for kan de kan meget sjældent honoreres af færdige produkter, så vælger vi selv at lave dem, og det sker på næsten alle fiskeprodukter, og eventuelle undtagelser er tydeligst skiltet. Så vi laver selv tingene, at naturlige friske råvarer og helt fra bunden af.

Koldrøget torsk er en af vores specialiteter, som du kan købe i vores butik I sæsonen er der frisk renset stenbiderrogn i butikken, og ellers på frost Vi fører også et pænt udvalg i vine. Her vist den populære og rigtig gode russiske champagne

Parkering og hvor du finder os

Husk vi ligger centralt på Havnen og kun 200 m fra bymidten og derfor også meget centralt i forhold til byen. Der er krog til din hund og cykelstativ til din cykel. Kommer du i bil, kan du altid parkere gratis lige udenfor vores dør så længe du handler i butikken, ligesom der også er masser af offentlige pladser lige udenfor. Se placeringen på et kort lige her.